Túl a százon…

Pár nap és vége az évnek. Itthon díszítgetjük a lakást, elkészültek a karácsonyi ajándékok kísérőkártyáihoz a családi fotóink, és a gyerekeink örömére teljes lendülettel készülünk az ünnepekre.

Mindeközben azért leül az ember és felidézi mi is történt egy év alatt. Azt mondhatom, nekünk szerencsés és örömökkel teli volt 2012. A családunk létszáma eggyel nőtt, a két gyerek imádja egymást, rengetek boldog pillanatot szereztek nekünk.

És azt kell, hogy mondjam, annak is nagyon örülök, hogy már az ősz közepén túl voltunk a 100. megkeresésen. Az, hogy évről évre egyre többen fordulnak hozzánk, azt bizonyítja számunkra, hogy egyre több emberhez eljut a mondanivalónk. Lassan sikerül elérnünk, hogy tényleg elhiszik nekünk, hogy nem érdemes a gyerekeken próbálgatni a neten leírt ötleteket, a nem lektorált könyvek „tananyagait”. Ha valaki kérdez, akár tőlünk, akár hasonló profilú cégektől, szakemberektől sok nehézségtől, álmatlan éjszakától óvhatja meg a családját.

Örülök neki, hogy sok mindenkinek segíthettünk, feltölt minket energiával az, hogy látjuk, hogy érdemes csinálni. Ez lendületet ad a következő évre!

Köszönjük!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Bolfog Új Évet Kívánunk! BABA-MAMA Életmód Kft.

 

Ezúton kívánunk Nektek

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket

és

Boldog Új Évet!