Referenciák

Jó látni, hogy az utóbbi időben egyre több szervezet, alapítvány, közösségi ház, klub és bababolt szervez kismamáknak és anyukáknak szóló előadásokat. Ezen alkalmakon a terhesség alatti egészséges életmóddal, a csecsemő ellátásával vagy a kisgyermek nevelésével kapcsolatosan munkatársaink is tartottak előadásokat. Igyekszünk rávilágítani arra, hogy a baba egészséges fejlődéséhez milyen természetes és egyszerű dolgok szükségesek. A célunk az, hogy érthetőek, világosak legyünk és olyan tanácsokat adjunk, amelyeket mindenki tud hasznosítani.

Az egyéni és csoportos tanácsadás mellett hazai és Európai Uniós pályázatokban is részt veszünk szakreferensként illetve tanácsadóként. Az utóbbi években az egészséges életmód és környezet kialakítása, valamint a kismama-gyermek-család  témákban pályáztunk sikerrel.

Pályázatok:

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1389
Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok az “Életminőség” Alapítványnál

ÉÁOP 1.1.3-1
Brilliant Baby – Előremutató lehetőségek a kisgyermekek készségfejlesztéséhez IT eszközökkel

TÁMOP-1.4.3-12/1-2012-0145
„Segítettből segítő” – önfoglalkoztatási program kismamák számára

Előadások:

– A pocaklakó konyhája
– Vásárlás a kisbabának
– Kisgyermekkori betegségek
– Egészség, betegség, higiénia
– 2kg kosz vs. fertőtlenítés
– A gyermek biztonságos élettere
– Baba-, és kisgyermek elsősegély
– Táplálkozás a pocakon innen és túl
– Fegyelmezés különböző életkorokban
-Az otthoni újszülött ellátás elmélete és gyakorlata

Amennyiben Önök is meg szeretnék hallgatni a fenti előadások valamelyikét vagy pályázati szaktanácsadásra van szükségük, vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén. Ha olyan témákról szeretnének hallani, ami még nem szerepel a fenti listában, kérem, keressenek bennünket bizalommal, hogy megvalósíthassuk elképzeléseiket!