Tanácsadás

Tanácsadás

Egyszeri tanácsadás

Ha egy konkrét problémád van, amiben tanácsot szeretnél kérni, szakemberrel szeretnéd megbeszélni, vagy csak megerősítést szeretnél valakitől, hogy biztosan nem teszel rosszat, akkor ránk van szükséged! Hívj minket bizalommal, és tanácsadónk felkeres titeket otthonotokban, így saját környezetetekben tudtok beszélgetni.

Tanácsadói programok

Tanácsadói programjaink három fontos időszakot ölelnek fel: Szülés előtt, Szülés után – a hazatérés (0-3 hónap) és Szülés után 2. (4-9 hónap). Minden csomagunk öt találkozóból áll, amelyek egyenként minimum 60 percesek. A találkozóknak meghatározott programja van, de ha Önnek az adott kérdéskörön kívül is vannak problémái, kételyei, azok megbeszélésére is fordítunk időt. Sőt, amennyiben szükségét érzi a programcsomagon kívüli extra találkozókra is van lehetőség, amit akár egy bababoltban is tarthatunk, ha szeretne segítséget kapni a kellékek kiválasztása során. Az első találkozót mindenképpen az Önök otthonában tartjuk, hiszen ahhoz, hogy egyéni tanácsokat tudjunk adni, látni kell a baba – leendő – környezetét. Ezt követően ha az idő engedi, valamint Önnek kedve és ereje van, akár egy kellemes sétával is összeköthetjük a tanácsadást.

Ismerkedjen meg egymásra épülő csomagjaink részleteivel, melyek segítségével gondtalanná teheti a babavárást, majd gyermeke nevelésének első hónapjait!

Szülés előtt               Szülés után (0-3 hónap)               Szülés után 2. (4-9 hónap)

Kisbabából kisgyerek…
Természetesen a gyerekek fejlődése nem áll meg a tizedik hónapban. Ezt követően is találkozhatunk – és valószínűleg találkozni is fogunk problémákkal, lesznek kérdéseink, kételyeink. Erre az időszakra nincs előre szervezett csomagunk, mivel ettől a kortól kezdve minden gyerek fejlődése más és más. Három éves korukra kerülnek nagyjából egy szintre, de addig van akinek a fogzással van több problémája, míg másoknak a mozgás, a járás vagy a szobatisztaságra szokás jelent nagyobb gondot. Viszont ebben a könnyűnek nem nevezhető időszakban sem szeretnénk Önöket cserben hagyni. Amennyiben bármilyen kérdéssel meg szeretnének minket keresni, lehetőség van egyedi találkozók szervezésére is.